Keukenadvies aan huis

Keukenadvies aan huis, informatie en advies | Gratis keukenbrochures

Keukenadvies aan huis. Hoe werkt dit? Hoe verloopt een gesprek met een adviseur in huis?

Keukenadvies

De meeste keukenwinkels hebben showrooms waar u naar binnen kunt stappen. Hier staan vele keukenopstellingen met prijzen. Echter wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken, zult u merken dat de keuken die u zoekt, nooit past in de keukenruimte.

De meeste keukenadviseurs zullen u vertellen dat ze elke keuken in elke maat kunnen leveren.

Eigenlijk moet het andersom. Een keukenadviseur zou uw ruimte moeten zien. Alleen zo kan hij een perfect plan voor u maken. Tevens worden keukenadviseurs veel creatiever als ze uw ruimte zien.

Ideeën groeien die in de showroom niet bedacht zouden worden, dat allemaal omdat de ruimte goed ingeschat kan worden. En u kunt de maten van uw keuken in een showroom wel doorgeven aan de verkoper, maar die heeft nog helemaal geen beeld van de beschikbare ruimte.

Een keukenadviseur in huis kan ook gelijk kijken welke kleur keukens er wel of niet in uw huis passen. Ze kijken ook naar het licht inval en hoe het best en slimst de ruimte benut kan worden. Er wordt dan over het algemeen direct een 3D tekening gemaakt.

Om optimaal gebruik te maken van het verkrijgen van de mooiste nieuwe keuken, is dit een echte aanrader. Plan uw huisbezoek.

Voor inspiratie en ideeën kunt u hier geheel vrijblijvend de gratis keukenbrochures aanvragen.