Keukenadvies in huis

Keukenadvies aan huis, informatie en advies | Gratis keukenbrochures

Keukenadvies in huis informatie nodig? Een keukenadvies bij u thuis heeft verschillende voor- en nadelen. Wij vertellen u de voor- en nadelen van het krijgen van deskundig advies bij u thuis. Daarnaast moet u ook enkele dingen goed in uw achterhoofd houden wanneer u een keukenadviseur bij u thuis laat komen.

Ontvang de gratis keukenbrochures of maak hier een vrijblijvende afspraak bij u in huis.

Keukenadvies in huis

Voordelen keukenadvies in huis

Wanneer u een deskundige keukenadviseur bij u thuis uitnodigt, heeft dit zeker enkele voordelen ten opzichte van het langsgaan in een showroom. De adviseur ziet ter plekke de hele ruimte. Hij heeft hierbij natuurlijk een beter beeld van uw keukenruimte, maar dat is niet het enige grote voordeel.

Andere voordelen zijn een goede kostenindicatie van wat de nieuwe keuken gaat kosten en ook wat er eventueel aan meerwerk in de keuken gedaan moet worden.

Verder kan hij eventuele valkuilen door het keukenadvies in huis voorkomen. Hij ziet dingen ter plekke die een orderwerker voor keukens niet ziet. Tevens kan een verkoper overal een verkooppraatje maken, het maakt niet uit waar hij is.

De adviseur neemt verschillende kleuren deurtjes mee en diverse soorten werkbladen. Zo kan hij goed kijken welke kleuren en materialen bij uw huis passen. De lichtinval bij u in huis zal waarschijnlijk heel anders zijn dan die in de showroom.

Bij u thuis proberen zij altijd met u mee te denken en hebben misschien nog wel een aantal leuke tips en ideeën waar u zelf in eerste instantie helemaal niet aan gedacht had.

Wanneer u uw opstelling zou willen veranderen kan de adviseur gelijk de mogelijkheden daarin bekijken en daar passend advies bij geven. Het kan zelfs zijn dat de keukenadviseur wat voor u uit kan tekenen. Ook hier kan de adviseur dan een goede prijsindicatie van geven.

Nadelen keukenadvies in huis

Wat zijn de nadelen van keukenadvies huis? Er zijn geen nadelen bekend van keukenadvies in huis. Het is wel aan te raden om eens in een keukenshowroom te gaan kijken om alles in het echt te zien, inspiratie op te doen en om te kijken naar diverse keukenopstellingen. Zo krijgt u een beter beeld van de voorbeelden van keukens en gaat kiezen van een keuken dan wat soepeler.

Waar opletten bij advies in huis

De keukenadviseur zal wanneer hij bij u thuis is, u altijd overhalen om naar de showroom te komen. Dit is voor de adviseur die tevens een verkoper van de keukens is, een veilige omgeving en hij zal hier beter zijn verkoopstrategieën kunnen uitvoeren dan wanneer hij bij u in huis staat.

Let er daarom goed op dat de keukenadviseur wel goed naar uw inrichting kijkt en de indeling van uw huis en dat hij niet alleen wat probeert te verkopen en u wel krijgt wat het beste bij u past qua budget, smaak, stijl.

Maak een vrijblijvende afspraak voor bij u thuis. Schroom niet om contact op te nemen.